Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Târg de Crăciun 2023, la Constanța. Iată programul

ro

10 Nov, 2023 15:26 5400 Marime text
Constanța este fermecătoare chiar și iarna, iar târgurile de Crăciun aduc și mai multă bucurie în viețile noastre.

Piațetele devin de o frumuseţe răpitoare în perioada sărbătorilor de iarnă, străzile se împânzesc de decorațiuni, iar orașul tot este învăluit de magie. Cine va ajunge măcar o dată la Târgul de Crăciun din Constanța, organizat în perioada 30 noiembrie – 27 decembrie în Parcul Oleg Danovski, va putea experimenta magia unei plimbări printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, vor răsuna cele mai cunoscute colinde.

În aer va pluti aroma prăjiturilor de Crăciun, mirosul vinului fierbinte şi nu vei putea rezista în fața castanelor prăjite, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Timp de 28 zile, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorior de iarnă. Astfel, când seara se va lăsa, iar luminițele se vor aprinde, locul va deveni unul feeric: mirosurile de mirodenii te vor transpune în copilărie, colindele vor răsuna mai frumos ca oricând, bunătățurile cu aromă de scorțișoară te vor încălzi pe tot parcursul serii, iar atelierele distractive și căsuța lui Moș Crăciun vor face deliciul copiilor.

 
Pentru copii, parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun: trenulețe și un carusel magic, o roată plină de lumini, cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun şi un patinoar, unde patinatorii ne vor încânta cu piruete spectaculoase. Diversitatea va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.
 
Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în fiecare zi, în inima orașului.

Programul zilnic va fi în intervalul 14:00 - 22.00, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu două ore mai devreme, de la ora 12.00. Dacă îți dorești să fii parte din povestea noastră de Crăciun, ne poți contacta la adresa de mail: targuldecraciunconstanta@gmail.com sau telefonic la 0751.464.942, mai transmite sursa citată. 


Citește și:

UNTOLD Universe aduce magia în capitala României, București, și în capitala distracției, Cluj-Napoca
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii