Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer fără permis, implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei. Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

ro

16 Sep, 2023 15:26 1016 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 58 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 11.50, acesta ar fi condus un autoturism, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind implicat într-un accident rutier.
 

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între autoturismul condus de bărbatul, de 58 de ani, și alte două vehicule, conduse de doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 46 de ani.
 
În urma accidentului rutier, bărbatul de 46 de ani a fost ușor rănit.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul de 58 de ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și: 

Știri ConstanțaPersoană rănită într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii