Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Semaforizarea este întreruptă în intersecția de la ICIL pentru lucrări de modernizare (FOTO)

ro

25 Oct, 2023 10:15 830 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I. C. Brătianu, trebuie să știe că până pe 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total.
 
Conducătorii auto care tranzitează intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I. C. Brătianu, trebuie să știe că până pe 27 octombrie, sistemul de semaforizare din intersecție este oprit total. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier este dirijat de polițiști rutieri, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice sunt înlocuite.
 
Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. 
 
În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, a încheiat sursa citată. 

 
Citește și:
Imobiliare Constanța: DCB Mamaia Development supraetajează blocul din Mamaia. Continuă proiectul Saraesa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii