Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Se asfaltează carosabilul pe strada Maramureș. Sunt anunțate restricții totale de trafic rutier

ro

13 Oct, 2023 09:35 774 Marime text
foto: Primăria Constanța
Conducătorii auto sunt rugați să evite astăzi circulația pe strada Maramureș, tronsonul cuprins între strada Panait Cerna și strada Ion Rațiu. Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului și a trotuarelor, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.

După operațiunea de asfaltare vor fi aplicate marcaje rutiere, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În paralel cu asfaltarea carosabilului se lucrează și la nivelul infrastructurii pietonale. După ce au fost reconstruite trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră, astăzi se asfaltează trotuarele cu mixtură destinată traficului pietonal. Au fost amenajate și casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci atunci când sezonul de plantări va începe.


Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Constanța: Un nou sens giratoriu va fi amenajat pe strada Eliberării. Iată unde mai exact
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii