Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei

ro

29 Nov, 2023 14:28 892 Marime text
foto: Arhiepiscopia Tomisului
Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,  de sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopului Tomisului: 

Joi, 30 noiembrie, este zi de sărbătoare națională legală, cinstirea Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României și cel dintâi chemat dintre apostoli, care a adus cuvântul Evangheliei pe pământul Dobrogei de astăzi. Cu acest prilej:

- de la ora 8.30, va fi săvârșită Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța;
- de la ora 17.30, va asista la Concertul Tradițional de Colinde organizat de către Arhiepiscopia Tomisului la Centrul Cultural „Jean Constantin” din Constanța. Își vor da cocursul: Corala bărbătească „Armonia”, Corul „Vălenii Șomcutei” din localitatea Șomcuta Mare, Maramureș și corul de copii al parohiei „Sf. Mare Mucenic Mina” din Constanța;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

Mesajul Arhiepiscopul Tomisului, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei și a Zilei Naționale a României (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii