Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de praznicul Înălțării Sfintei Cruci

ro

12 Sep, 2023 14:30 959 Marime text


Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de praznicul Înălțării Sfintei Cruci a fost făcut public de reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Joi, 14 septembrie, Biserica Ortodoxă prăznuiește Înălțarea Sfintei Cruci. Cu acest prilej,

Miercuri, 13 septembrie,
- de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 18.00, va oficia slujba Vecerniei, urmată de Sfințirea mica a Apei la mănăstirea „Izvorul Tămăduirii, Sfânta Cruce și Sfânta Teodora de la Sihla” din apropierea localității Crucea, cu prilejul unuia dintre hramuri.

Joi, 14 septembrie,

- de la ora 8.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Dervent, care are și hramul Sfânta Cruce. Apoi, va conduce o procesiune spre Izvorul Tămăduitor din apropiere, unde va avea loc slujba de Sfințire mică a Apei.
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

Arhiepiscopia Tomisului„Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie nu a făcut și nu face politică“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii