Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Programul Arhiepiscopului Tomisului în perioada următoare. Iată unde este așteptat

ro

05 Sep, 2023 18:00 1136 Marime text

foto: Arhiepiscopia Tomisului Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 6-9 septembrie 2023 a fost făcut public de reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Miercuri, 6 septembrie,
- de la ora 9.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Cimitirului „Pacea” din Suceava, iar de la ora 12.00, slujba de înmormântare a unui tânăr;
- de la ora 18.30, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com.

Joi, 7 septembrie,
- de la ora 6.45, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 19.00, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfânta Maria” din Constanța (zona Far), cu prilejul cinstirii ocrotitoarei așezământului de cult;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Vineri, 8 septembrie, Biserica Ortodoxă prăznuiește Nașterea Maicii Domnului. Cu acest prilej, de la ora 7.45, ierarhul nostru va oficia slujba sfințirii crucilor care vor fi așezate pe biserică și Sfânta Liturghie la parohia „Nașterea Maicii Domnului” („Biserica de la malul mării”) din cartierul Mamaia Nord.

Sâmbătă, 9 septembrie, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfinții Ioachim și Ana

- de la ora 7.40, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Ioachim și Ana” din Constanța;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

Arhiepiscopia Tomisului„Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie nu a făcut și nu face politică “
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii