Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Primaria Constanța, anunț despre stadiul lucrărilor din intersecția de la Casa de Cultură

ro

19 Oct, 2023 14:56 1149 Marime text
foto: Primăria Constanța
Rând pe rând, intersecțiile de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu au intrat în program de asfaltare, după ce înainte a fost turnat covorul asfaltic pe sectoarele de drum dintre marile intersecții.  

În această noapte au fost finalizate lucrările din intersecția de la Casa de Cultură, urmând ca în scurt timp să se întâmple același lucru și în zona ICIL, la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În momentul de față, echipele de muncitori lucrează la amenajarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție.

Sunt montate borduri noi, se redimensionează alveolele pentru tranzitarea cât mai facilă a intersecției, urmând ca în scurt timp să se schimbe automatele de semaforizare cu unele noi și abia apoi să se poată începe asfaltarea. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.   


Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Constanța! Unde se intervine
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BANGU MIHAI 19 Oct, 2023 15:39 rusine,explicatii fara rost de 3 zile un morman de moluz aiurea zace pe 2 benzi dinspre ig duca care tine circulatia in loc ca atunci cand se asfalta