Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Plutonierul Adjutant Șef Lăcrămioara-Anita Bălan, asistent medical principal la ISU Dobrogea, recunoscută pentru excelența sa în securitate și situații de urgență

ro

09 Mar, 2024 12:53 779 Marime text
Plutonier Adjutant Șef Lăcrămioara-Anita Bălan, și-a dedicat pasiunea și eforturile timp de 17 ani în cadrul ISU Dobrogea. Munca sa asiduă și devotamentul față de domeniul situațiilor de urgență au fost apreciate și recunoscute. 

În cadrul "Galei excelenței și performanței feminine", organizată de Consiliul Județean Constanța, Bălan a fost distinsă cu trofeul de excelență în Securitate și Situații de Urgență.


Iată anunțul ISU Constanța:

Colega noastră, doamna plutonier adjutant șef Lăcrămioara-Anita Bălan este de 17 ani asistent medical principal în cadrul Inspectoratului.

Eforturile și disciplina de care a dat dovadă de-a lungul timpului au fost recunoscute și în cadrul “Galei excelenței și performanței feminine”, organizată de Consiliul județean Constanța. Aceasta a primit primit trofeul de excelență în Securitate si Situații de Urgență.

Evenimentul a fost dedicat femeilor care au avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea anumitor segmente economico-sociale.

Felicitări!


foto: ISU Constanța 

Citește și:

Misiune deosebită de 8 Martie pentru salvatorii ISU Constanța (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii