Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Organizarea rețelelor școlare a unităților de învățământ preuniversitar din Constanța, afișată pe site-ul Primăriei

ro

12 Jan, 2024 10:04 763 Marime text
Primăria Municipiului ConstanțaPrimăria Municipiului Constanța anunță că Hotărârea consiliului local nr. 3/2024 privind aprobarea organizării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din municipiul Constanța pentru anul școlar 2024-2025, se află afișată pe site-ul Primăriei municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro, la secţiunea Consiliu local-hotărâri de consiliu, cât şi la sediul instituţiei, începând cu data de 12.01.2024, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Amintim că, proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al municipiului Constanţa în consiliile de administraţie şi comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în unităţile de învăţământ preunivesitar din municipiul a fost aprobat în ultima ședință a Consiliului Local al municipiului Constanţa din decembrie 2023.
 
Astfel, dacă la grădiniţa, şcoala, liceul sau colegiul în care învaţă copilul dumneavoastră nu este suficient de cald, băncile sunt vechi, terenul de sport este neamenajat, sala de sport lipseşte sau dacă identificaţi alte probleme, vă puteţi adresa consilierului local sau reprezentantul CLM care face parte din consiliul de administraţie (CA) al instituţiei de învăţământ.


Citește și:

Consilierii locali municipali și reprezentanții lor din conducerea grădiniţelor, şcolilor şi liceelor de stat și private din municipiul Constanţa (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii