Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O nouă viață pentru un cățel adoptat din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța! (FOTO)

ro

30 Jan, 2024 09:23 643 Marime text

O nouă viață pentru un cățel adoptat din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța! Pozele ilustrează fericirea în brațele noii sale familii.
 
La o lună de la adopție, cățelușul este răsfățat și iubirea se vede în ochii lui. Mulțumim stăpânului său pentru gestul nobil de dinaintea Crăciunului!
 
În lumina acestei experiențe minunate, îndemnăm comunitatea să ia în considerare și adopția gratuită a unui cățel din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Există multe suflete prietenoase care așteaptă să devină parte a unei familii iubitoare.
 
Adoptând, nu doar transformați viața unui animal, ci și aduceți bucurie și împlinire în propria viață, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial
 
Vă amintim că la Adăpostul nostru, pe Câmpul cu Flori nr.11, vă așteaptă aproximativ 350 de căței vaccinați, deparazitați, sterilizați și cu identificare prin microcipare.
 
Persoanele sunt așteptate la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, str Câmpul cu Flori, nr11 (fostă Vârful cu Dor, nr.5).
 
Program cu publicul:
  • Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;
  • Joi 09:30 – 17:30.
 

Mulțumim întregii comunități pentru sprijinul acordat în cadrul campaniei "Adoptă un cățel!".  Această poveste subliniază puterea schimbării pe care o aduc oamenii pentru animalele fără stăpân, a mai punctat sursa citată. 


Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.
 
Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!


foto: Primăria Constanța 



Citește și:

Știri ConstanțaPompierii de la Detașamentul Port salvează un cățel aflat în pericol (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii