Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O femeie din Cobadin, câștigătoarea unei sume substanțiale la Loto!

ro

24 Jan, 2024 13:25 5649 Marime text
foto cu rol ilustrativ Mihaela-Dafina Ianus din Cobadin a câștigat recent un premiu consistent la extragerea Loto 6/49, la categoria a II-a, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Loteriei Române. 

În casa simpaticei dobrogence Mihaela-Dafina Ianus, din Cobadin, la aproape toate lucrurile importante participă toți membrii familiei.

La fel se întâmplă și când se completează buletinele la loto, o activitate devenită adevarată tradiție de câțiva ani. Într-o zi din luna trecută s-au bifat numerele favorite, iar după trageri Mihaela ne-a mărturisit că a simțit impactul unui adevărat șoc după ce a verificat și s-a convins că a obținut un mare câștig: 104.780,10 lei la Loto 6/49, categoria a II-a. Cu sinceritate ne-a dezvăluit și destinația banilor: schimbarea mașinii. se arată în conținutul postării. 






PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


O zi de duminică cu premii fabuloase. Loteria Română pune în joc sume impresionante!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii