Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Nereguli depistate în trafic. Trei șoferi s-au ales cu dosare penale

ro

10 Aug, 2023 16:34 958 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În perioada 9-10 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
În perioada 9-10 august 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 10 august 2023, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 34 ani, care a condus un autoturism, pe DN 38, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 9 august 2023, în jurul orei 19.30, polițiștiii din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, de 32 ani, care a condus un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și 2 semiremorci, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre remorci are numărul de înmatriculare fals, iar cealaltă nu este înmatriculată.
 
La data de 9 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism, pe DJ 392, în comuna Independența, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Mandat pus în aplicare de polițiștii din Constanța: Motivul pentru care un tânăr de 19 ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii