Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța. Liberalul Mihnea Drumea, cooptat în Secretariatul General al Guvernului României (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2023 17:24 1737 Marime text
  • Înainte de a fi cooptat în echipa guvernamentală, Mihnea Drumea a ocupat funcția de decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța
  • Este absolvent al liceului Decebal din Constanța, licențiat în drept la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și doctor în drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca
  • Liberalul este și profesor univ. dr. asociat la Academia Navală Mircea cel Bătrân, unde predă dreptul muncii și dreptul maritim

Liberalul constănțean, Mihnea Claudiu Drumea, fost consilier al premierului PNL, Nicolae Ciucă a fost numit secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului prin decizia nr.290/2023, publicată în Monitorul Oficial nr.657 din 18 iulie 2023. Numirea s-a făcut în temeiul art. 19, art. 20 alin. (2), art. 29 şi al art. 31 lit. c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, de către prim-ministrul Marcel Ciolacu și contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

Drumea este și unul dintre administratorii Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, după încetarea mandatului lui George Niculescu la data de 21 aprilie 2023, ca urmare a demisiei, acesta din urmă fiind numit la conducerea ANRE.
 
Mihnea Drumea mai face parte din Consiliul de Supraveghere ANDIS, unde este administrator neremunerat. 

Drumea este profesor universitar doctor și are peste 20 de ani de experiență în învățământul superior  în dreptul muncii și dreptul securității sociale.

Înainte de a fi cooptat în echipa guvernamentală, Mihnea Drumea a ocupat funcția de decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice, din cadrul Universității Spiru Haret Constanța.

Este absolvent al liceului Decebal din Constanța, licențiat în drept la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și doctor în drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Liberalul este și profesor univ. dr. asociat la Academia Navală Mircea cel Bătrân, unde predă dreptul muncii și dreptul maritim.

CV-ul său poate fi consultat în secțiunea "documente".

Drumea este autor a peste 50 de cursuri universitare, note de curs, articole (ISI, BDI), studii publicate în reviste de specialitate de circulaţie internaţională recunoscute,publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice internaţionale și naționale, lucrări prezentate la diferite seminarii.
 
La alegerile din decembrie 2020 a candidat pe lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților iar în 2021 a fost mai fost secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în guvernul condus de Ludovic Orban.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

AGA la CNAPMC
Mihnea Drumea, numit în funcția de administrator provizoriu al Portului Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii