Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Jandarmii i-au luat „marfa” imediat ce a coborât din tren

ro

11 Aug, 2023 16:35 954 Marime text
Sursă foto: IJJ Constanța
  • Astăzi, 11 august 2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara oraşului Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat un bărbat care a coborât din tren şi la vederea acestora a manifestat un comportament ciudat.
 
Astăzi, 11 august 2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara oraşului Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat un bărbat care a coborât din tren şi la vederea acestora a manifestat un comportament ciudat. În momentul în care s-a trecut la legitimarea persoanei, aceasta a devenit agitată, fapt care i-a făcut pe jandarmi să o controleze corporal, descoperind asupra acesteia două „grindere”, un pacheţel cu o substanţă vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv şi un pacheţel cu foiţe de ţigară, transmite un comunicat din partea IJJ Constanța.
 
Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri) iar substanţele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, fiind predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.
 
Le reamintim pe această cale tuturor cetăţenilor faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Zeci de amenzi aplicate de polițiștii din Constanța. Iată de ce
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii