Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Jandarmeria Constanța. Minivacanța de Crăciun, încheiată fără evenimente deosebite

ro

27 Dec, 2023 13:30 602 Marime text
foto: IJJ Constanța
Peste 270 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost la datorie în perioada 23 - 26 decembrie a.c., astfel încât cetățenii județului și ai municipiului Constanța să petreacă în siguranță  minivacanța ocazionată de Nașterea Domnului.

În perioada minivacanței, jandarmii constănțeni au executat peste 100 de misiuni de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice, la evenimente cultural-artistice și sportive, cât și pe raza localităților aflate în competență, transmite un comunicat din partea IJJ Constanța. 

Cel mai important aspect de menționat este acela că, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu incidente majore de tulburare a ordinii publice.

Cu toate acestea, în intervalul 23 - 26 decembrie a.c. au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.500 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și de Legea 349/2002, pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor de tutun, fiind constatate și două fapte penale aferente legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Jandarmeria Constanța le mulțumește și de această dată tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din perioada minivacanței de Crăciun, asigurându-i că suntem permanent alături de ei și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaAproape 2000 de pacienți, la UPU, în zilele de Crăciun. Zeci de pacienți în stare critică, pe codul roșu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii