Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Intervențiile pompierilor din Constanța în perioada 12-14 ianuarie 2024. Incendii și accidente

ro

15 Jan, 2024 11:01 726 Marime text

În perioada 12-14 ianuarie 2024, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 136 misiuni, cele mai multe dintre ele –112, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 5 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale.

În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 3 accidente rutiere soldate cu 6 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, 4 dintre ele fiind ulterior transportate la spital, transmite ISU Dobrogea. 

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în alte 16 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate, a mai punctat sursa citată. 




foto: Facebook/ ISU Constanța 



Citește și:

Pompierii militari constănțeni au intervenit în ultimele 24 de ore la 10 incendii. Jumătate, cauzate de coșurile de fum defecte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii