Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Infracțiuni la regimul circulației rutiere. Cât timp vor petrece mai mulți bărbați în Penitenciarul Poarta Albă

ro

25 Nov, 2023 14:08 794 Marime text
foto: Pexels Mandate puse în aplicare de polițiști! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție, au identificat un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 24 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia – Postul de Poliție Cobadin au identificat un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 6 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 24 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a mai punctat sursa citată. 

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


La data de 24 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.




Citește și:


Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică, cere, la Constanța, redeschiderea procesului penal

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii