Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Încep lucrările de frezare a carosabilului pe strada Mugurului din cartierul Km 5 (FOTO)

ro

16 Aug, 2023 09:36 1000 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele Confort Urban vor interveni începând de astăzi, 16 august 2023, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, scara A.
 
Echipele Confort Urban vor interveni începând de astăzi, 16 august 2023, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, scara A. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total astăzi până la ora 16:00, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Mâine, 17 august 2023, utilajele de frezare a carosabilului se vor muta pe strada Theodor D. Speranția, pe tronsonul delimitat de strada Mugurului și strada Micșunelelor, unde vor fi instituite aceleiași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00.
 
După operațiunea de frezare va fi asfaltată suprafața carosabilă și vor fi aplicate marcaje rutiere.
 

„Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri din Constanța: Proiect cu finanțare europeană în valoare de 3 milioane de euro, scos a treia oară la licitaţie de municipalitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii