Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Furturi din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța! Doi bărbați reținuți (FOTO)

ro

02 Feb, 2024 13:16 818 Marime text
Reținuți pentru furt calificat în formă continuată, la Constanța! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția Port, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
 
Din cercetările efectuate în dosar a reieșit că, în perioada iulie 2023 - ianuarie 2024, aceasta ar fi sustras, împreună cu alți 8 bărbați, peste 77.000 de kilograme de cereale și cărbuni din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța.
 

Prejudiciul total este de 120.000 de lei.
 
Cu ocazia efectuării precheziției, au fost ridicate obiecte cu valoare probatorie și a fost recuperată o parte din bunurile sustrase, a mai punctat sursa citată. 
 

Din cei nouă bărbați bănuiți de comiterea faptei, cinci  au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, ceilalți patru nefiind identificați la domiciliu.
 
Ulterior, persoanele reținute au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Insperctoratului de Poliție Județean Constanța.
 

Astăzi, vor fi prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipial de Investigații Criminale, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Furturi masive din Portul Constanța! Zeci de persoane au fost trimise în judecată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii