Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Continuă proiectul de fluidizare a traficului în stațiunea Mamaia prin amenajarea unui nou sens giratoriu

ro

06 Oct, 2023 15:30 1099 Marime text
foto: Primăria ConstanțaÎn continuarea proiectului de fluidizare a traficului care a început în fața hotelului Oxford, care a reîncadrat fântâna arteziană Păpădie într-un spațiu verde generos, continuăm cu reconfigurarea intrării în stațiunea Mamaia, din zona Telegondolei, prin amenajarea unui sens giratoriu care va facilita accesul în/din stațiune.

Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În acest moment, echipele Confort Urban lucrează pentru amenajarea de noi spații verzi generoase care să aducă plus valoare zonei. Prin reorganizarea circuitelor de trafic din această zonă se dorește fluidizarea traficului, cu un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel din zona hotelului Oxford.

Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Știri ConstanțaContinuă asfaltarea pistelor de biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii