Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Palazu Mare! Restricții de circulație

ro

01 Sep, 2023 10:19 837 Marime text

foto: Primăria Constanța Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Iuliu Maniu, tronsonul cuprins între strada Henri Coandă și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restrictionat parțial, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua luni, 04 septembrie, când se vor institui aceleași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe strada Ionel Teodoreanu și strada Barbu Catargi, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În paralel, se asfaltează strada Bobâlna, pe tronsonul delimitatat de strada Pionierului și bulevardul Tomis, circulația autoturismelor fiind restricționată total pe sectorul unde intervin utilajele pentru asfaltare, până la ora 16:00. Intervențiile vor fi reluate luni, 04 septembrie și se vor desfășura cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, mai punctează sursa citată. 



Citește și:

Primăria Constanța. Lucrările de reabilitare continuă în municipiu. Iată unde se lucrează (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii