Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Km 5 (FOTO)

ro

05 Sep, 2023 09:30 823 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele Confort Urban intervin astăzi, 5 septembrie 2023, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Liliacului, tronsonul cuprins între strada Arcului și bulevardul Aurel Vlaicu, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00.
 
Echipele Confort Urban intervin astăzi, 5 septembrie 2023, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Liliacului, tronsonul cuprins între strada Arcului și bulevardul Aurel Vlaicu, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua miercuri și joi, instituindu-se aceleași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. Operațiunile de asfaltare se vor derula imediat după decopertatea vechiului strat de uzură, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
În paralel se reabilitează trotuarele, se construiesc casete pentru spații verzi în care se vor planta copaci, se înlocuiesc bordurile și se stabilizază terenul în vederea pregătirii suprafețelor pietonale pentru a fi acoperite cu asfalt destinat traficului pietonal.
 

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor”, precizează sursa citată.

 
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
 

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Primăria Corbu organizează licitație în vederea închirierii unor spații pentru desfășurarea activităților medicale sau conexe actului medical
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii