Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Consumatorii din zona Inel II, fără apă! Anunț de ultim moment de la RAJA Constanța

ro

21 Feb, 2024 17:06 886 Marime text

Lucrările de remediere a avariei pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Izvor cu Dionisie cel Mic, din municipiul Constanța, a fost finalizată în jurul orei 14.30.

La scurt timp însă de la intrarea în presiune, conducta a cedat la câțiva metri față de avaria inițială. De aceea, echipele RAJA au luat decizia înlocuirii tronsonului afectat fiind necesară din nou sistarea furnizării apei.

Prin urmare, până în jurul orei 22.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Steagului și Izvor, precum și cei de pe strada Izvor, între străzile Dionisie cel Mic și Soveja.

Totodată, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, a fost necesară restricționarea traficului pe tronsoanele menționate, zonele fiind împrejmuite și semnalizate corespunzător.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor și participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, transmite RAJA SA. 

Citește și:

RAJA ConstanțaPremii atractive la concursul de pictură și desen Apa este Viață – ediția 2024! Doar șapte zile pentru a vă înscrie (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii