Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Conducere ilegală și focuri de armă. Doi bărbați reținuți în județul Constanța

ro

12 Jan, 2024 15:10 1075 Marime text

La data de 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 29 de ani.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Astfel, la data de 8 ianuarie a.c., aceștia ar fi condus pe rând un autoturism, unul fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar celălalt având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La aceeași dată, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Lumina au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului autoturismului, transmite IPJ Constanța. 

Acesta nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea.

Pentru interceptarea vehiculului, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, executând foc de avertisment în plan vertical și, ulterior, în direcția vehiculului.

Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a mai  punctat sursa citată. 




Citește și:

Accident Constanța aziUPDATE. Un TIR a intrat într-un copac pe drumul dintre Kartali și Mihail Kogălniceanu! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii