Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Chițac, uimit de numărul de constănțeni implicați în sesiunile active de întrebări și răspunsuri

ro

03 Feb, 2024 14:38 808 Marime text

Primarul Chițac, a luat inițiativa de a intensifica comunicarea cu cetățenii, lansând sesiuni active de întrebări și răspunsuri pe diverse platforme.

Într-o postare recentă pe Facebook, edilul a exprimat bucuria sa față de reacția pozitivă a comunității la această inițiativă.

În doar o săptămână de la deschiderea canalului oficial, respectiv a grupului de WhatsApp, am primit un număr impresionant de mesaje de la dumneavoastră, care mi-a depășit așteptările. Vă mulțumesc pe această cale pentru implicare!- a postat acesta pe pagina de socializare.


Iată postarea de pe pagina de Facebook a lui Vergil Chițac:

Încă de când am lansat sesiunea de întrebări și răspunsuri aici, pe Facebook, grupul oficial de WhatsApp, dar și contul de dialog prin mesaje direct pe WhatsApp, receptivitatea voastră, a tuturor, a fost mai mult decât surprinzătoare pentru mine și echipa mea, ceea ce mă bucură.

În doar o săptămână de la deschiderea canalului oficial, respectiv a grupului de WhatsApp, am primit un număr impresionant de mesaje de la dumneavoastră, care mi-a depășit așteptările. Vă mulțumesc pe această cale pentru implicare!

Sper că vom continua la acest nivel și că vom fi din ce în ce mai activi, împreună!

Vă îndemn, așadar, să îmi transmiteți nelămuriri, întrebări, sugestii aici, pe pagină, sau pe grupul de WhatsApp, la numărul 0720 41 77 88

De asemenea, pentru a nu pierde nicio noutate privind proiectele pe care le desfășurăm, puteți accesa canalul meu de WhatsApp, aici:

https://whatsapp.com/channel/0029VaHFBfrEwEk3DkQ9D03a


Citește și:

Știri ConstanțaPrimarul Vergil Chițac, anunț de ultim moment despre viitorul parc din zona Galeriilor Soveja
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii