Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, de Ziua Armatei

ro

25 Oct, 2023 09:08 801 Marime text

Data de 25 octombrie marchează Ziua Armatei. 

 Această zi de sărbătoare marchează un moment istoric extrem de important pentru poporul român- eliberarea țării de sub ocupație străină.

Este o ocazie de a omagia curajul, sacrificiul și eforturile a peste jumătate de milion de militari români care au luptat pentru libertate și independență, precum și pentru a rememora idealurile și valorile care au ghidat această luptă.

Cu acest prilej, Bogdan Huțucă a postat un mesaj pe pagina de socializare. 

Oamenii în uniformă merită toată recunoștința noastră, datorită devotamentului și curajului de care dau dovadă în slujba țării și a cetățenilor săi. Prin toate acțiunile și misiunile desfășurate în lume, militarii au câștigat respectul și aprecierea aliaților și partenerilor noștri strategici.- se arată în conținutul mesajului. 


Iată postarea de pe pagina de Facebook a lui Bogdan Huțucă:

La mulți ani Armatei Române!

La mulți ani militarilor români!

Să ne amintim, să cinstim tradiția militară și să transmitem mai departe sentimentul de apreciere față de toți cei care slujesc în apărarea țării.

Oamenii în uniformă merită toată recunoștința noastră, datorită devotamentului și curajului de care dau dovadă în slujba țării și a cetățenilor săi. Prin toate acțiunile și misiunile desfășurate în lume, militarii au câștigat respectul și aprecierea aliaților și partenerilor noștri strategici.


De asemenea, ne înclinăm în fața eroilor noștri care, prin sacrificiul lor suprem, au luptat pentru independența națională și suveranitatea teritorială a României.


Citește și:

Proiect liberal pentru creșterea rețelei de cabinete de medicină primară în mediul rural



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii