Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bogdan Huțucă felicită Organizația de Femei din PNL pentru organizarea Școlii de Vară cu tema Leadership feminin liberal

ro

09 Sep, 2023 09:31 897 Marime text


Deputatul Bogdan Huțucă a transmis felicitări întregii echipe a Organizației de Femei din PNL pentru organizarea Școlii de Vară cu tema "Leadership feminin liberal".

Evenimentul, desfășurat pe litoralul românesc, a fost bine pregătit și a abordat tematici necesare în spațiul public.

Într-un mesaj adresat colegelor, Huțucă a subliniat că, în afară de egalitatea de șanse, există subiecte precum violența domestică, abandonul școlar, problema demografică și incluziunea socială, care necesită o voce puternică din partea femeilor liberale în spațiul public.  El este convins că aceste subiecte nu vor fi ocolite nici în acest an la Școala de Vară.


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a lui Bogdan Huțucă: 

Felicitări întregii echipe a Organizației de Femei din #PNL pentru că au ales și în acest an să organizeze Școala de Vară pe litoralul românesc. Un eveniment bine pregătit, cu o tematică necesară în spațiul public: ”Leadership feminin liberal”.

În mesajul adresat colegelor, am subliniat că dincolo de egalitatea de șanse, violența domestică, abandonul școlar, problema demografică, incluziunea socială sunt teme despre care femeile liberale au de spus un cuvânt puternic în spațiul public. Aceste subiecte sunt cu adevărat provocatoare, dar și sensibile pentru #România și ar trebui să se regăsească pe agenda de lucru a PNL. Sunt convins că aceste subiecte nu vor fi ocolite nici în acest an la Școala de Vară.

În același timp, am vrut să punctez și următorul fapt: marile proiecte de modernizare ale României au avut și au o amprentă liberală. Este în firea PNL să construiască și să dezvolte România, iar în județul Constanța sunt câteva obiective emblematice din opera liberală.- se arată în conținutul postării. 




Citește și:

Declarații de avere. Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii