Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat prins în flagrant delict. Furt într-un tren în Eforie Nord!

ro

02 Sep, 2023 10:17 1088 Marime text

La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța - Biroul Județean Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 43 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 31 august a.c., acesta ar fi sustras, dintr-un tren aflat în stația C.F. Eforie Nord, o trotinetă electrică, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, fiind depistat în flagrant delict de polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F. – T.N. Agigea, informează IPJ Constanța. 

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana vătămată, căreia i s-a restituit bunul sustras.

La data de 31 august a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a mai punctat sursa citată. 

Ulterior, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 1 septembrie a.c., acesta a fost prezentat, cu propunere legală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


foto: IPJ Constanța 


Citește și:

Știri Constanța. Motivul pentru care un tânăr de 18 ani a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii