Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat depistat cu droguri de către polițiști. Iată ce au constatat

ro

07 Apr, 2024 13:41 511 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • La data de 6 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.
 
La data de 6 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, în jurul orei 21.15, polițiștii au observat, pe strada Tașaul, un autoturism parcat în care se aflau trei bărbați ce aveau un comportament suspect.
 
În urma efectuării controlului corporal, asupra unuia dintre ei au fost descoperite două foițe din staniol ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Șoferiță beată, implicată într-un accident rutier pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanța. Ce alcoolemie avea femeia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii