Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, depistat de polițiștii de frontieră constănțeni, în PTF Negru Vodă

ro

16 Oct, 2023 13:02 773 Marime text

Cetățean român cu mandat de exeutare a pedepsei cu închisoarea, depistat de polițiștii de frontieră constănțeni, în PTF Negru Vodă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autoturism, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritățile române.

În data de 13.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, au efectuat controlul asupra unui autoturism în care se afla un cetățean român în vârstă de 41 de ani, transmite Garda de Coastă.

Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Tribunalul Constanța, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Constanţa, a mai punctat sursa citată. 


 Citește și:

 Poliţiştii de frontieră au găsit mii de pachete de ţigări de contrabandă în maşina unui bărbat (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii