Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Lucrări E-Distribuţie Dobrogea. Mai mulți consumatori din Constanța și Lazu rămân fără curent

ro

11 Aug, 2023 12:17 956 Marime text
foto: Unsplash
  • E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.
 
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, transmite un comunicat din partea E-Distribuție Dobrogea.
 
„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, precizează sursa citată.
 
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.
 
Sâmbătă, 12 August 2023
 
  • Municipiul Constanța, Complex Sportiv „Gravity Park - Pista Role”- strada Soveja (Parc Tăbăcărie), Școala de Scafandri și Salvamari „Gheorghe Oancea”, Magazin cafea „Lago Caffe” și Restaurant „PIZZARO", Peco PETROM - strada Soveja nr. 44, Stație gaze SRS 2 - ENGIE - strada Soveja si Pompe apă spații verzi - Parc Tăbăcărie - întrerupere totală: 08:00 - 16:00.
  • Municipiul Constanța, SC RAJA SA - Stația înmagazinare și Pompare Constanța SUD (DN 39E - sens giratoriu Cumpãna) și Spălătoria auto „CAR SPA” (lângă Brico Depot) - întrerupere totalã: 10:00 - 16:00.
NOTǍ: Întrerupere la cererea clientului, SC RAJA SA.
  • Localitatea Lazu, străzile: Muncii, Sudului, Portului și Radio Coasta - întrerupere totalã: 10:00 - 16:00, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța azi: Lucrări E-Distribuţie Dobrogea. Mai mulți consumatori din Constanța, Năvodari și 23 August rămân fără curent
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii