Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Activități de prevenire a consumului de droguri și a faptelor comise cu violență desfășurate de polițiștii (FOTO)

ro

03 Aug, 2023 12:53 966 Marime text
Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Constanța
  • În perioada 1- 2 august 2023, polițiștii din cadrul IPJ Constanța, au acționat pentru prevenirea traficului și consumului de droguri și a faptelor comise cu violență.
 
În perioada 1- 2 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au acționat pentru prevenirea traficului și consumului de droguri și a faptelor comise cu violență, transmite un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Activitățile s-au derulat în rândul turiștilor din stațiunea Mamaia și orașul Năvodari.
 
Totodată, conducătorii auto au fost informați cu privire la prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora persoanele care conduc fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente rutiere, soldate cu decesul unor persoane, vor fi condamnate la pedeapsa închisorii cu executare.
 
Pentru a vă bucura de o vacanță în siguranță, polițiștii vă recomandă:
 
  • Nu conduceți sub influența alcoolului sau a drogurilor! Și o cantitate infimă din aceste substanțe poate afecta capacitatea de a conduce vehiculul, iar o clipă de neatenție poate provoca o tragedie!
  • Nu încurajaţi violenţa şi injuriile! Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor!
  • Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi nu participaţi la manifestări agresive, a încheiat sursa citată.

Citește și:
IPJ Constanța: Zeci de amenzi aplicate de polițiști
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii