Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Atenție, șoferi! Circulație rutieră restricționată în intersecția Trocadero

ro

07 Oct, 2023 19:28 1142 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Pentru asfaltarea carosabilului în intersecția Trocadero, începând de luni, 9 octombrie 2023, ora 5:00, până marți, 10 octombrie 2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.
 
Pentru asfaltarea carosabilului în intersecția Trocadero, începând de luni, 9 octombrie 2023, ora 5:00, până marți, 10 octombrie 2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
De asemenea, va fi interzis accesul în și din strada Secerișului, iar din strada Portiței se va vira obligatoriu la dreapta, motiv pentru care constățenii sunt rugați să folosească, pe cât este posibil, rute alternative. Pe timpul desfășurării lucrărilor traficul se va desfășura pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile de mai sus.
 
Începând de miercuri, 11 octombrie 2023, ora 7:00, până joi, 12 octombrie 2023, ora 22:00, echipele de muncitori se mută pe celălalt sens de mers pentru asfaltare (dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR). În acest timp, va fi restricționat accesul în și din strada Portiței, iar din strada Secerișului se va vira obligatoriu la dreapta.
 

„Rugăm constănțenii ca în cele 4 zile să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor”, precizează sursa citată.

 
Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea va fi oprită pentru fluidizarea circulației.
 

„Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată. 

 

Citește și:
Procesul dintre AJFP Constanța, Primăria Năvodari și Siro Proconstruct SA, pe rolul Tribunalului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii