Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Adopție cu bucurie în prag de sărbători, la Constanța!

ro

21 Dec, 2023 15:47 908 Marime text
 foto: Primăria Constanța
Astăzi, un moment plin de emoții a marcat începutul unei povești de iubire necondiționată și prietenie veșnică. Un tânăr a adus bucurie printr-o adopție minunată, oferind un cămin călduros unui pui de câine în vârstă de 1 lună.

Cățelul "Bobi"a găsit în această adopție nu doar un stăpân, ci și un prieten devotat pentru viață. Gestul tânărului ilustrează spiritul generos al sărbătorilor și importanța adopției în oferirea unei șanse la fericire pentru animalele fără adăpost, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial

În lumina acestei experiențe minunate, îndemnăm comunitatea să ia în considerare și adopția gratuită a unui cățel din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Există multe suflete prietenoase care așteaptă să devină parte a unei familii iubitoare.

Adoptând, nu doar transformați viața unui animal, ci și aduceți bucurie și împlinire în propria viață. Haideți să facem din aceste sărbători o perioadă specială nu doar pentru noi, ci și pentru acei prieteni necuvântători care așteaptă să găsească căldura unui cămin, a mai punctat sursa citată. 

Primăria municipiului Constanța încurajează iubitorii de animale să se alăture campaniei „Adoptă un cățel”.

Persoanele sunt așteptate la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, str Câmpul cu Flori, nr11 (fostă Vârful cu Dor, nr.5).


Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.


Cu mențiunea că de sărbătorile legale programul cu publicul este suspendat, dar nu și activitatea personalului de specialitate, asigurîndu-se serviciul de permanență pentru îngrijirea și hrănirea animalelor, dar și serviciile medicale.

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!-  se mai arată în comunicatul citat. 




Citește și:

Ziua Internaţională a Animalelor fără StăpânAdoptă un cățel! La Constanța, sute de căței au nevoie de o familie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii