Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Acțiunea ”Blocada” în municipiul Constanța. Poliția a aplicat amenzi (FOTO)

ro

26 Nov, 2023 17:08 1083 Marime text
În noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au acționat pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul acțiunii ”Blocada”, în cartierele Andalchioi, Henri Coandă, Palazu Mare, Tomis Nord și Tomis III.


Astfel, au fost legitimate 74 de persoane, au fost verificate 10 vehicule și 17 locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc, parcuri și parcări ale centrelor comerciale.

Totodată, au fost efectuate activități de control la 22 de agenți de pază și 8 sisteme de securitate, informează IPJ Constanța. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Potrivit sursei citate, de asemenea, polițiștii le-au adus la cunoștință conducătorilor auto prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere în cazul persoanelor care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente din care rezultă decesul unor persoane.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.


foto: IPJ Constanța 


Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Constanța. Ce au constatat aceștia (FOTO)​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii