Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steagul Verde - Plaje pentru Copii a ajuns la Constanța!

ro

02 Sep, 2020 17:29 1244 Marime text
În semn de recunoaștere a calității plajelor pentru familiile cu copii, anul acesta, în Italia, Municipiul Constanța a primit distincția „Steagul Verde al Pediatrilor 2020 - Plaje pentru Copii”, ca urmare a deciziei unui grup de pediatri europeni.
 
Prin amabilitatea ES George Gabriel Bologan, ambasadorul României în Republica Italia, un reprezentant al Ambasadei a participat la eveniment iar astăzi steagul a ajuns la Constanța, pentru a sta la baza unor noi proiecte menite să ducă la dezvoltarea turismului la malul Mării Negre.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău: „Promovarea orașului Constanța și a stațiunii Mamaia a constituit o prioritate încă de la începutul mandatului meu, iar această recunoaștere a calității plajelor, precum și valorificarea acesteia în mod adecvat sunt de natură să impulsioneze dezvoltarea turismului național și internațional pe litoralul românesc și creșterea atractivității acestuia pentru familiile cu copii. Această distincție este cu atât mai importantă cu cât a fost conferită în urma analizei realizate de numeroși specialiști pediatri din întreaga Europă.”


Tradiția acordării acestui titlu a început în anul 2008, la inițiativa profesorului Italo Farnetani, un renumit medic pediatru italian.

ES domnul ambasador George Gabriel Bologan: „Îmi exprim încrederea că împreună cu autoritățile și comunitatea locală, precum și cu oamenii de afaceri din domeniu, veți depune în continuare toate eforturile pentru a transforma litoralul românesc într-un centru de atracție pentru turismul național și european.”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii