Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:08 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI împărtășește din secretele sale! Printre altele, informații despre cum poți deveni ofițer SRI

ro

17 May, 2022 21:42 1275 Marime text
Serviciul Român de Informații Serviciul Român de Informații va participa în calitate de expozant și co-organizator la a VIII-a ediție a expoziției și conferinței internaționale „Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2022”.


Evenimentul, dedicat industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private, se va desfășura în cadrul Complexului Aeronautic Romaero S.A. Băneasa, în perioada 18-20 mai.
 

Serviciul Român de Informații va prezenta publicului dispozitive de realizare a intervenției contrateroriste și pirotehnice, dar și echipamente tehnice și de comunicații dezvoltate în cadrul unor proiecte de cercetare la nivel intern sau în cooperare cu parteneri externi specializați în domeniul dezvoltării tehnologice.


La standul amenajat de SRI se vor regăsi specialiști din cadrul a trei unități militare și materiale de prezentare care includ informații despre cum poți deveni ofițer SRI, despre candidatul potrivit pentru organizația noastră sau procesul de încadrare în sistem., transmite un comunicat din partea SRI. 


Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 18 mai, la ora 10. BSDA 2022 este cea mai mare expoziție de profil din sud-estul Europei și este acreditată de către Departamentul pentru Apărare al SUA.La BSDA 2022 vor participa în calitate de expozanți aproximativ 380 de firme româneşti şi străine, iar programul evenimentului va include exerciții demonstrative, prezentări și conferințe.
 

Ne puteți găsi în toate cele trei zile ale expoziției în Hala C, la standul 460., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii