Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportsbook și cote pentru UFC

ro

17 Feb, 2023 15:28 1046 Marime text

 
  • Datorită creșterii interesului atât pentru artele marțiale mixte, cât și pentru cele mai importante confruntări din domeniu, din paleta de pariuri sportive de pe cele mai importante platforme online nu aveau cum să lipsească și acest gen de întreceri. Cei care iubesc acest gen de sporturi, cu siguranță își doresc să și poată paria pe ele.
  • Ultimate Fighting Championship sau UFC, cum este cunoscut celor deja familiarizați cu domeniul, este cea mai importantă organizație pentru promovarea artelor marțiale mixte și principalul promotor al întrecerilor de acest tip.

 Care este specificul întrecerilor din UFC?

Acesta este un domeniu care se adresează celor cu pregătire și antrenament în diverse stiluri de luptă, pentru a vedea care sportiv reușește, cu stilul și experiența câștigată, să își dovedească superioritatea, conform regulilor și grilei de evaluare stabilite.
Cum competiția este una foarte dinamică, cu schimbări de situație bruște, mult spectacol și adrenalină, prezența în oferta caselor și platformelor de pariuri  a cotelor pentru acest gen de competiții este din ce în ce mai frecventă.
 
Cum în timp activitatea s-a extins și se desfășoară întreceri specifice pretutindeni în lume, nu doar în SUA unde a luat naștere sportul, cei interesați au la dispoziție mult mai multe cote pentru ufc, pe o perioadă mai mare de timp.
În clipa de față există un regulament întocmit de organizație și 12 categorii de greutate,  opt pentru bărbați și patru pentru femei. Președinte este Dana White, funcție deținută din 2001. Proprietarul actual al brandului și companiei este William Morris Endeavor.
 
Compania a fost fondată în noiembrie 1993, avându-i ca fondatori pe Art Davie, Campbell McLaren, John Milius, Rorion Gracie, Bob Meyrowitz.
Datorită popularității, UFC a cumpărat și a absorbit alte asociații și campionate cunoscute, cum ar fi: Pride, WEC, Strikeforce sau EliteXC.
Primul eveniment de Ultimate Fighting Championship a avut loc în anul fondării sportului, in Denver, Colorado și de atunci popularitatea și valoarea competiției au crescut constant.
Astăzi întrecerile adună sportivi de performanță din discipline sportive și stiluri de luptă variate, boxeri, practicanți de brazilian jiu-jitsu, sambo, lupte, muay thai, karate, judo și alte stiluri. Deși, la început s-a dorit să se afle care artă marțială este cea mai bună pentru a câștiga în luptă, lucrurile s-au nuanțat, făcând mult mai mult loc imaginației, talentului și spectacolului.
 

Unde poți paria pe întreceri UFC?

Una dintre platformele care promovează întrecerile și oferă cote variate și interesante pentru UFC este Betfair. Pe Sportsbook există posibilitatea de a urmări tot ceea ce se petrece în domeniu, de a vedea cote și de a stabili care este sportivul sau întrecerea pe care merită să pariezi. Cum campionatul se bucură de o popularitate în creștere, și oferta  crește și se diversifică mereu.
 
Platforma este sigură, licențiată și cu opțiuni variate. Tot ce ai de făcut pentru a paria pe întreceri UFC este să ai vârsta legală, minim 18 ani și să-ți deschizi un cont.
Nu pierde însă din vedere că pariurile sportive de orice gen implică riscuri. Joacă responsabil și echilibrat, luând în calcul toate avantajele și dezavantajele existente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii