Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Spitalul Județean Constanța cumpără servicii de expert în fizică medicală și fizică de radioterapie. Valoarea achiziției (DOCUMENT)

ro

23 May, 2022 20:04 1277 Marime text
Licitație la Spitalul Județean Constanța , foto: Unsplash
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de expert în fizica medicală și fizica de radioterapie.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „SERVICII DE EXPERT IN FIZICA MEDICALA SI FIZICA DE RADIOTERAPIE“.  
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea  pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța este Sphera Physics SRL. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 13.05.2022.
 
 
 
Descrierea contractului
 

SERVICII DE EXPERT IN FIZICA MEDICALA SI FIZICA DE RADIOTERAPIE - Expertul în Fizică Medicală va respecta și va aplica reglementările Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare prevăzute în Legea 111/1996 actualizată și normele de securitate radiologică în vigoare, atribuțiile și responsabilitățile lui fiind reglementate în Art. 17 din NSR – 12, Norme de securitate radiologica în practica de radioterapie, aprobate prin Ordinul CNCAN nr. 94 /14.04.2004

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 189000 RON
 
 
 
Despre firma câștigătoare
 
Potrivit Confidas.ro., societatea Sphera Physics SRL  a fost înființată în anul 2020  și are sediul social în  județul Galați  .
  
Asociat și administrator este Dumitru Mihaela Emilia, cu un aport  părți sociale de 200 lei, echivalent unui procent de 100%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  alte activităţi referitoare la sănătatea umană.

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 0  lei, profit net de -470 lei și un număr de  0  angajați.
  
Societatea mai sus menționată nu a înregistrat puncte de lucru.

Compania SPHERA PHYSICS S.R.L. a încheiat 0 contracte de achiziții publice in valoare totală de 0,00 RON. 
 
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii