Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Colentina, serviciu gratuit de evaluare medicală online

ro

16 Mar, 2020 22:48 1523 Marime text
Spitalul Clinic Colentina, din Bucureşti, aflat în administrarea Primăriei Capitalei, anunţă că a lansat platforma de diagnosticare on-line,după ce unitatea medicală a devenit, de luni, 16 martie, centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

„În dorința de a fi mereu alături de pacienții noștri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, vă pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii noștri vă pot oferi recomandări medicale.

Aceeaşi sursă menţionează că persoanele care au nevoie pot adresa întrebări medicale, pot transmite detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă şi pot încărca documente medicale. „Veţi primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noştri.Înainte de a vă prezenta la spital, vă invităm să solicitaţi această evaluare online, care este gratuită. 

Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical“, menţionează documentul citat.

 „Această evaluare nu vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dumneavoastră“. mai informează Spitalul Colentina.  

Sursă foto (cu rol ilustrativ) : Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii