Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie caută o firmă care să amplaseze ansamblu modular pentru spitalizare de zi

ro

06 Feb, 2023 12:22 3288 Marime text




Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța achiziționează lucrări de amplasare ansamblu modular spitalizare de zi-tip container inclusiv execuție de lucrări a unei platforme betonate.

Valoarea totală estimată este de 1.947.992.44 lei.

Persoanelor care dețin funcții de decizie care sunt implicate în desfășurarea procedurii de atribuire sau care pot influența rezultatul acesteia în cadrul autorității contractante sunt următoarele: Dr. Borgazi Erdin – Manager,Dr.Fildan Ariadna-Petronela - Director Medical-Membru în comisia de evaluare,Ec. Toma Mihaela - Director Financiar Contabil, Jr.Mangiurea Cristina Ecaterina - Consilier Juridic, Ec.Florea Anca – Serviciul Achizitii Publice- Pesedinte comisia de evaluare,Zidaru George Gabriel – șef serviciu A.A.T.A- Membru în comisia de evaluare, Dr. Danteș Elena – Medic șef Secție Pneumologie I Adulți - Membru în comisia de evaluare, Daroș Alina Mădălina- Asistent șef Secție Pneumologie Copii- Membru în comisia de evaluare, Nițulescu Milica – Asistent șef Sectie Pneumologie I - Membru de rezervă în comisia de evaluare, Ilie Mariana - As.Sef Sectie Pneumologie II-Membru de rezervă în comisia de evaluare.

Termenul limită  pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13.03.2023 ora 15:00
în SEAP.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii