Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul natural al fulgerelor luminează cerul Constanței la început de noiembrie (FOTO+VIDEO)

ro

04 Nov, 2023 18:11 2306 Marime text
  
 Cerul Constanței a fost luminat în această seară de 04 noiembrie, de un spectacol de fulgere.

Fulgerele au început să se vadă în jurul orei 18:00. Locuitorii din Constanța au fost uimiți de astfel de descărcări electrice, care luminau cerul .Multe persoane și-au scos telefoanele mobile și au început să înregistreze momentele pentru a le împărtăși pe rețelele de socializare.

În timp ce unii locuitori s-au bucurat de această priveliște spectaculoasă de la ferestrele propriilor locuințe, alții s-au aventurat în afara orașului pentru a surprinde imagini mai clare și mai aproape de fulgere. 


Iată ce spun meteorologii

Meteorologii au anunțat un cod galben de instabilitate atmosferică în perioada 4 noiembrie, ora 10.00-23.00, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55...65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp.



Citește și:

Mesaj RO-ALERT la Constanța: Codul Galben și-a intrat în drepturi la Constanța! Copaci căzuți pe carosabil și ploaie (FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii