Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiul verde, în continuă înfrumusețare Continuă plantările de flori în Constanța

ro

16 Jun, 2020 13:58 1565 Marime text
  • Spațiul verde din Constanța este în continuă amenajare și înfrumusețare.

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, a reluat ieri acțiunile de plantare flori perene în scuarurile și fâșiile stradale din oraș.

Decorul peisagistic existent a fost îmbogățit cu flori din speciile: yucca și lavandă, care au fost plantate pe spațiile verzi de pe șoseaua Mangaliei, 1 Mai, pastilele stradale de sub podul de la Doraly Mall și alte ronduri din apropiere. În parcul din cartierul Tomis II au fost plantați crini japonezi, iar pe fâșia verde care desparte sensurile de mers de pe bulevardul Mamaia se plantează canna și nemțișor. Astfel, peste 500 de flori ne vor încânta privirile.

Campania de plantare va continua și în zilele următoare în toate zonele orașului pentru a înfrumuseța spațiile verzi din Constanța.

În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii