Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Blejnar, fostul șef al ANAF, va administra Tetacons SRL pentru următorii 20 de ani

ro

02 Feb, 2022 00:00 2787 Marime text

 
  • Societatea Tetacons SRL are un capital social de 45.000,00 RON, divizat în un număr părţi sociale: 4.500, cu valoarea unei părţi sociale: 10 lei.
 
Schimbări importante în firma Tetacons SRL, cu sediul social în București! Andreea Florentina Blejnar, în calitate de asociat al firmei, deţinător a unui număr de 38 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală de 380,00 lei, reprezentând 0,85%/ din capitalul social, a cesionat o parte socială către soțul său Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
 
În urma cesiunii, Sorin Blejnar a intrat în societate ca asociat, dobândind de la Andreea-Florentina Blejnar un număr de o parte socială cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală de 10,00 lei, în urma achitării integrale a valorii acestor părţi sociale.
 
Totodată s-a modificat și structura capitalului social.
 
Urmare a acestor modificări, capital social subscris este de: 45.000,00 lei, integral vărsat, un număr părţi sociale: 4.500, cu valoarea unei părţi sociale: 10 lei, iar structura şi deţinerea capitalului social va fi:
 
Buzabrici-Filipescu Toader deţine o participare la beneficii şi pierderi de 99,15%.
 
Blejnar Andreea-Florentina deţine o participare la beneficii şi pierderi de 0,83%.
 
Sorin Blejnar deţine o participare la beneficii şi pierderi de 0,02%.
 
În continuare, a fost numit în funcţia de administrator Sorin Blejnar, ce a fost învestit cu un mandat de administrare pe o perioadă de 20 (douăzeci) ani, cu puteri depline.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu unanimitate de voturi luna trecută și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 387 din data de 26 ianuarie 2022.
 
În iulie 2019, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Sorin Blejnar la 5 ani de închisoare cu executare pentru  trafic de influenţă.
 
În octombrie 2021, Blejnar a fost eliberat condiționat.
 
Sorin Blejnar a fost cercetat și în celebrul dosar Motorina. În această cauză penală, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât achitarea lui Sorin Blejnar, precum și a altor persoane, întrucât nu există probe că o persoană a săvârșit infracțiunea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fostul consilier județean constănțean Sponte Adrian-Doru și-a deschis o firmă nouă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii