Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SOPRA, o bijuterie asezată la picioarele Mării Negre

ro

07 Mar, 2022 11:39 3361 Marime text
Proiect imobiliar Sopra Saturn
Curioasa si ea, Marea Neagra isi inalta val dupa val, ca periscoape indreptate spre agitatia de pe mal. Pare atat de aproape aceasta framantare, atat de neobisnuit, interesant si imens castelul de nisip - caci pentru ea asa trebuie sa arate - si totusi de neatins. In fiecare zi valurile duc vestea inapoi in larg si parca in fiecare zi curiozitatea ei se intinde mai mult, desfasurandu-si pe nisip trena alba, ca un covor pe care sa paseasca. Ar vrea si marea un loc la SOPRA. Si de ce nu?

Ambitia perfectiunii

Conceptul SOPRA a fost abordat inca de la inceput ca cel mai ambitios proiect imobiliar din sudul litoralului romanesc, din punct de vedere al calitatii conditiilor de relaxare si al serviciilor oferite. Am conceput o destinatie de vacanta premium, prin asumarea unui standard inaccesibil ofertelor existente, imbinand viziunea proaspata si unica asupra confortului a unui dezvoltator indraznet, cu consecventa si curajul de a o pune in practica. Am cautat perfectiunea atat in ceea ce priveste proiectarea si executia constructiei in sine, cat si complexul ritual de stergere a grijilor cotidiene desfasurat in fiecare zi petrecuta in acest templu modern de relaxare, amplasat intre un lac si o mare, un spatiu de vis, promis si permis tuturor celor care au curajul sa renunte la timp, sa masoare trecerea vremii nu prin bataile ceasului, ci ale inimii tihnite.

Localizare ideala

Am ridicat proiectul SOPRA in Saturn datorita unei intimitati pe care nordul litoralului nu o mai poate oferi de mult. Am ales o statiune mica tocmai pentru a ne asigura ca alti dezvoltatori imobiliari nu vor ridica in timp, in apropiere, constructii care i-ar putea incomoda pe cei care, cu siguranta, vor fi fermecati de SOPRA. Un farmec pe care facem tot posibilul sa il pastram.
Posibilitatile de dezmat imobiliar sunt limitate de faptul ca in aceasta zona reglementarile privind dezvoltarea sunt extrem de stricte, datorita multitudinii de arii protejate, un avantaj major, care favorizeaza un areal predominat de vegetatie.
Insa pe cat este de ferita de haosul urbanistic, pe atat de cocheta este statiunea Saturn, complet renovata pentru a satisface cele mai exigente asteptari. O locatie, am putea spune, exclusivista. Exclusiv pentru tine!
 
Complex Sopra Saturn

Panorama ireala
 
Parca intai a fost desenata, iar apoi decupata si potrivita perfect in peisaj. Panorama pe care SOPRA o pune la dispozitia clientilor nu e din alta lume, dar arunca o alta perspectiva asupra lumii.
SOPRA este cel mai inalt proiect imobiliar de pe litoralul romanesc, pozitionat ideal, pentru a beneficia la maximum de lumina si de briza marina, de hoinarerile soarelui dupa orizont, cand pleaca sa vada ce se afla de cealalta parte si, negasind nimic mai interesant de atat, se intoarce in fiecare dimineata in rasarituri pe care le vei tine minte toata viata.
O imensa intindere albastra intr-o parte, un superb lac la picioare, ca o margea albastra rupta din mare si 3700 mp de oaze de verdeata oriunde altundeva, cu asta te vei desfata de la fiecare fereastra. Doar 30% este suprafata construita. Restul, am lasat naturii, pentru a te impresiona.
Am invitat-o, prin culorile vii, si inauntru, prin albastrul marin care innobileaza decoratiunile si mobilierul, dar si printr-un altfel de verde, simbolic, desemnand grija tuturor celor implicati in proiect pentru protejarea mediului.
Astfel, SOPRA a fost gandit pentru functionalitate maxima din punct de vedere al eficientei energetice, intrunind o mare parte dintre standardele de locuinta Nzeb, o constructie a viitorului, cu un regim al consumului de energie aproape de zero.

Servicii de top

Pentru ca SOPRA inseamna comunitate, acordam o atentie deosebita sentimentului de securitate, asigurand tuturor clientilor nostri supravegherea video a spatiilor comune.
Oferim, de asemenea, in mod constant, servicii de curatenie si mentenanta a intregului complex, incluzand intretinerea spatiilor verzi, igienizarea anuala a fatadelor, precum si cea permanenta a cladirii, holurilor si a parcarilor.
Totodata, degrevam clientii de sarcina mentinerii garderobei in stare optima, prin servicii profesioniste de spalatorie.
Atingerea unui inalt grad de satisfactie din toate punctele de vedere este o preocupare constanta, astfel ca ne dorim sa ajutam parintii prin desemnarea unei echipe special dedicate supravegherii copiilor, celor care au nevoie de recomandari privind petrecerea timpului liber le oferim servicii profesioniste de concierge, transferul catre si dinspre Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta intregind gama serviciilor gandite pentru maximizarea confortului celor care aleg un dezvoltator imobiliar pentru care profitul reprezinta tot ceea ce ramane dupa ce se consuma grijile: procentul de relaxare in imbratisarea blanda dintre un lac si o mare. Adica 100%, de fiecare data!

Apartamente luxoase

Fiecare dintre unitatile locative proiectate este, in felul ei, unica.
SOPRA propune 374 de apartamente, tip studio, cu doua camere si penthouse-uri spectaculoase. Exceptionale in parte, impunatoare ca ansamblu, spatiile impresioneaza prin calitatea detaliilor, grija deosebita pentru toate lucrurile care nu se vad, dar care contribuie la crearea cadrului perfect pentru relaxare, reflectata atat in finisajele exterioare ale complexului, cat si in cele interioare.
Am ales cele mai bune materiale si ne-am ghidat dupa cele mai inalte standarde ale rafinamentului la nivel european, deoarece stim ca inaltimea asteptarilor va fi oricand mai mare decat a tot ceea ce am reusit noi sa construim.
 
 Apartamente Sopra Saturn

Facilitati premium

Peisajul, oricand ar fi de superb, reprezinta doar cadrul in care se petrece relaxarea, atingerea acestei stari desavarsite de liniste si detasare de orice altceva care nu are legatura cu SOPRA fiind provocarea cea mai mare pe care, o spunem cu mandrie, am depasit-o.
Pentru asta, am conceput o oferta de servicii care poate rivaliza cu cele din destinatiile de top al lumii:
 
  • Plaja privata acreditata Blue Flag - cu zone special dedicate practicarii sporturilor nautice, copiilor si servirii mesei, SOPRA BEACH va fi rezervata exclusiv clientilor nostri, fiind una dintre putinele din Romania acreditate Blue Flag, o recunoastere a calitatii nisipului, apei, facilitatilor, sigurantei publice si a grijii fata de mediu;
  • Piscina exterioara, de 1170 mp - pentru cei mici am amenajat zone speciale, cu personaje si activitati adaptate varstei si interesului lor;
  • Piscina interioara permanenta - asiguram accesul la apa indiferent de vreme, printr-o piscina interioara spatioasa, deschisa pe tot parcursul anului;
  • Lume a copiilor, de 3700 mp: ne-am asigurat ca cei mici vor avea o vacanta de neuitat, si parinti relaxati, amenajand numeroase spatii in care copiii isi vor putea manifesta bucuria si desfasurand o multitudine de activitati care le vor stimula curiozitatea si valorifica energia;
  • Restaurant deschis tot anul - ambianta high class, bucatarii profesionisti, barmanii experimentati si personalul specializat iti vor asigura confortul fiecarei mese, fara nevoia de a parasi complexul, prin preparate proaspete si delicioase, inclusiv adaptate gusturilor celor mici, si servire impecabila;
  • Locuri de parcare asigurate - la SOPRA vei gasi mereu loc de parcare, avand in vedere faptul ca am respectat o proportie de 1/1 intre unitatile locative si locurile de parcare, excedand nivelul impus prin reglementarile legale, de minim 40%;
  • Excursii organizate - te ajutam sa descoperi tot ceea ce are mai bun de oferit litoralul Marii Negre, prin excursii coordonate de ghizi turistici profesionisti, care iti vor deschide noi orizonturi.

Familia inainte de orice

SOPRA Saturn este un proiect gandit, inainte de toate, pentru relaxarea in familie. Asa se face ca toate apartamentele noastre pot gazdui de la 3 persoane in sus, cu tot confortul necesar adultilor si copiilor. Din acelasi motiv, din respect pentru valorile comune specifice unei comunitati civilizate si pentru nevoile tuturor membrilor acesteia, am intocmit un regulament de ordine interioara care sa asigure un climat favorabil relaxarii depline la malul marii. Am stabilit un program clar de liniste, interdictia de efectuare a lucrarilor de amenajare interioara in anumite perioade ale anului, dar si o politica stricta privind igiena spatiilor comune.

Posibilitati extra

SOPRA Saturn este nu doar o destinatie, ci si un punct de plecare.
La aproximativ 5 minute distanta se afla Muzeul Marinei Romane - cea mai importanta institutie de acest gen din tara, cu o colectie impresionanta de navomodele, noduri marinaresti, ancore, timone si arme, Herghelia Mangalia - cea mai mare din sud-estul Europei si singura din Romania care organizeaza curse de galop, Parcul de distractii Saturn - cu o multitudine de carusele si masinute sau Paradis Land - un loc al aventurii, cu trasee speciale, perete de catarari, tir cu arcul sau airsoft.
La o distanta de aproximativ 10 minute se afla Galaxy Water Park - un loc in care toata familia se va bucura de numeroase tobogane, servicii SPA si gastronomice, portul turistic Mangalia - unul dintre cele mai moderne din Romania si o rampa ideala pentru croaziere, pesterile Movile si Limanu - cu comori speologice impresionante, Moscheea Esmahan Sultan - unul dintre cele mai importante monumente istorice si de cult din sudul litoralului romanesc sau Mormantul cu papirus - unde pot fi admirate ramasitele unuia dintre cele mai vechi papirusuri antice din Europa.
 
Pentru cine e dispus sa mearga ceva mai departe, cam la 15 minute distanta, cele aproximativ 400 ha ale Rezervatiei Hagieni il asteapta cu trasee turistice ideale pentru admirarea maretiei naturii si a darurilor sale. Sau poate sa nu mearga nicaieri si sa se bucure, pur si simplu, de SOPRA, mandria unui dezvoltator imobiliar din Constanta care s-a ambitionat sa creeze un reper al litoralului romanesc, alegand pentru un vis atat de mare o statiune mica.
 
Vino si tu sa vezi cat de frumoasa se vede marea de la SOPRA!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii