Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferiță depistată cu nereguli în trafic. Ce transporta în mașină

ro

29 Dec, 2023 15:14 845 Marime text
foto: Pexels La data de 29 decembrie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt și ai Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Corabia au desfășurat în orașul Corabia, din județul Olt, activități specifice pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile Legii nr. 126/1995, republicată cu modificările și completările ulterioare, privind regimul materiilor explozive.

În cadrul activităților, în jurul ore 09:10, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Caracal, din orașul Corabia, o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce transporta în autoturism mai multe articole pirotehnice, din categoria F2, fără documente legale, transmite IPJ Olt. 

Articolele pirotehnice au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt reamintește cetățenilor că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Accident rutier azi, pe 172DO tânără șoferiță a intrat cu mașina în zidul unui imobil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii