Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferii vitezomani, în atenția polițiștilor constănțeni. Ce amenzi au aplicat

ro

14 Dec, 2022 13:50 1163 Marime text
foto cu rol ilustrativ, sursa: ZIUA de Constanța Acțiuni ale polițiștilor constănțeni! 

În noaptea de 13/14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 1 Rurală Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în ceea ce privește viteza de deplasare, precum și pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, în localitatea Valu lui Traian.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.600 de lei, toate pentru viteză excesivă., informează IPJ Constanța. 

Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.


Potrivit sursei citate, la data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma activităților au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.800 de lei, dintre care una la Legea 61/1991 și una la O.U.G. 195/2002.

Totodată, a fost reținut un certificat de înmatriculare.

La data de 14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au desfășurat o acțiune pe prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

În urma activităților au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.200 de lei, toate la Legea 61/1991.

Citește și: „Sărbători în siguranță”. Polițiștii constănțeni desfășoară acțiuni. Ce recomandări fac oamenii legii





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii