Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi, prinși beți la volan pe drumurile din județul Constanța. Ce a arătat aparatul etilotest

ro

20 May, 2022 16:26 1274 Marime text
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, foto: Unsplash
 
La data de 20 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale., precizează IPJ Constanța. 

 
La data de 19 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Răileanu din localitatea Seimenii Mici, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
Potrivit sursei citate, la data de 19 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 58 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescărușului din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii