Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi constănţeni, traşi pe dreapta de poliţişti. Cei mai mulți dintre ei, beți

ro

24 Oct, 2022 16:09 2215 Marime text
Infracțiuni la regim rutier, foto: ZIUA de Constanța
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști. 
 
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 72 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Progresului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Porivit IPJ Constanța, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Istria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dunării din localitatea Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., mai transmite sursa citată. 
 
La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe DC 67, în localitatea Tichilești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii